català  |  castellano  |  english  |  français  
AccésÀreaPrivada
Altres activitats

Esteu a: Inici, VicFires, Altres activitats

Vicòmic
Vicòmic
.
11 i 12 de febrer de 2017

Recinte firal El Sucre, VicEls dies 11 i 12 de febrer de 2017 tindrà lloc al Recinte Firal del Sucre el Vicòmic, el festival del còmic i altres ciències de ficció de Vic. Aquest esdeveniment està pensat per a gent de totes les edats, des dels més menuts fins als més grans, passant pels adolescents.

Aquesta fira, a diferència d'altres del sector, està fonamentada en dos pilars principals, les activitats per fer gaudir als visitants i un sector professional potent. Pel que fa a les activitats, hi ha xerrades, projeccions, música en directe, figurants de Star Wars, zona de jocs arcade i un llarg etcètera. De la banda del sector professional, la fira comptarà amb la presència de més de 15 autors de gran importància dins el panorama nacional, editors i conferències sobre com publicar en el món editorial actual.

Per organitzar tot això s'ha comptat amb la col·laboració de nombroses entitats i institucions. Pel que fa a la vessant per un “target” més jove s'ha comptat amb la col·laboració de La Farinera, el Club Super3, Adolescents.cat, el CF3, Star Props, Arkham Team i empreses com Bic o Miquel Rius. També han col·laborat de manera intensa les principals editorials del sector, com Planeta de Agostini, Amaníaco Ediciones, Norma Editorial, ECC Ediciones i Grafito Editorial. Finalment, a l'apartat audiovisual han col·laborat reconegudes productores Luck International, Paramount Pictures i Warner Bros.

Així doncs, el Vicòmic pretén ser un esdeveniment lúdic-festiu per a totes les edats, però també un punt de trobada i una plataforma de llançament per a nous autors.

Consulteu tota la informació a www.vicomic.com