català  |  castellano  |  english  |  français  
Jornada Professional de Biomassa de Catalunya 2016

Esteu a: Inici, Congressos,


febrer 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
           
             
Presentació

Jornada Professional de Biomassa a Catalunya a l'Edifici El Sucre de Vic el dia 18 de febrer de 2016 per a tècnics i regidors d'Ajuntaments i professionals del sector privat, juntament amb una exposició amb exemples d'instal·lacions públiques que funcionen amb Biomassa.

En els últims anys, l'ús de la biomassa s'està implantant al nostre país com a recurs energètic viable i renovable. Però en quins casos aquest ús és òptim i viable? Què cal tenir en compte a l'hora de tirar endavant una instal·lació? Quins són els punts forts i els punts febles? En aquesta jornada professional intentarem donar resposta a aquests interrogants.

La jornada es dividirà en dos grans blocs: al matí s'abordaran experiències en l'àmbit d'instal·lacions municipals i a la tarda es tractaran les que fan referència a instal·lacions industrials.

Durant el matí, a l'Auditori Marià Vila d'Abadal de l'edifici El Sucre, experts del sector aportaran dades sobre la situació actual de la biomassa. Es treballaran aspectes claus a partir de l'experiència acumulada en els darrers anys per part de les Diputacions de Barcelona i Girona, així com l'Agència Local de l'Energia d'Osona, i hi haurà una vessant molt pràctica amb exemples d'instal·lacions en funcionament.

La jornada de la tarda, organitzada pel Clúster de la Biomassa de Catalunya, serà a la sala Coll i Bardolet i es centrarà en casos d'èxit en la indústria catalana a partir d'aquesta font d'energia. Es comptarà amb la presència d'empreses amb gran experiència en el sector per tractar sobre els avantatges en l'ús de la biomassa per a aplicacions tèrmiques en diferents tipologies d'indústria i el seu potencial com a recurs autòcton, renovable i econòmicament competitiu.Lloc de celebració

.
AUDITORI MARIÀ VILA D'ABADAL / SALA COLL BARDOLET
EDIFICI EL SUCRE
C. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5
Vic (Barcelona)

www.firabiomassa.cat
fires@vic.cat

Horari:
De 9'30h a 18'30h


Tipus d'entrada

Entrada gratuïta (prèvia inscripció)


Organitza

Ajuntament de Vic, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Consell Comarcal d'Osona, Clúster Biomassa Catalunya, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
Reportatge fotogràfic