català  |  castellano  |  english  |  français  
Fira Santa Llúcia

Esteu a: Inici, Fires i mercats,

desembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
       
             

La Plaça dels Màrtirs acollirà, per sisè any consecutiu, la Fira de Santa Llúcia. Durant els dies 15 i 16 de desembre hi podreu trobar paradetes amb productes relacionats amb el Nadal. Pessebres, tions, tot tipus de productes decoratius i queviures compartiran l'espai amb múltiples activitats dirigides a grans i petits.

La venda de productes artesanals es complementarà amb un seguit de mostres i tallers de manualitats. Els Gegants i Grallers del Barri de Santa Anna organitzaran una pintada d'un mural de Nadal gegant en el que hi podrà participar tothom. A més, aprendrem a elaborar un arbre de Nadal amb fusta i paper en un taller impartit per Packdart, i descobrirem el maquillatge nadalenc amb Magika Pinta. Farem bastons per cagar el tió i el Pallasso Perruquí ens ensenyarà a donar formes de temàtica nadalenca als globus. També comptarem amb les actuacions de l'Associació Coral del Remei, la Coral Xicalla i Tam Tam Gospel i de demostracions de ball de l'Aula de Dansa Carina Amato, una d'aquestes en col·laboració amb ADFO. A banda d'aquestes activitats, es faran visites guiades a la Casa Riera Ordeix i a l'exposició de fotografies Mirada de Barri, una ruta pels aparadors d'espais comercials buits per descobrir la mirada fotogràfica de nens i nenes, que ens mostren les singularitats del barri de l'Eixample Morató. Tot plegat servirà per poder dinamitzar la zona i crear un ambient festiu familiar.

S'hi afegiran també música, castells i cercaviles que animaran la Plaça. Per acabar, hi haurà la possibilitat de gaudir d'una ració de xocolata calenta i de participar en el sorteig d'una panera a càrrec dels Gegants i Grallers del Barri de Santa Anna.Periodicitat

Anual


Dates

15 i 16 desembre 2017


Lloc de celebració

Plaça dels Màrtirs de Vic

Horari:
Divendres: 16'00h a 20'00h
Dissabte: 10'00h a 13'30h i 16'00h a 20'00h


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.vicfires.cat
Fira Santa Llúcia