català  |  castellano  |  english  |  français  
Mercat del Ram

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Mercat del Ram

abril 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
         
             

ESPAI TERRA i CUINA, productes de proximitat al vostre abast

Els productes de proximitat són els protagonistes de l'Espai Terra i Cuina, ubicats a la Rambla Passeig i la Plaça Carbó, amb una quarantena de productors agroalimentaris que compten amb el segell que atorga la Generalitat de Catalunya de venda de proximitat o bé tenen el carnet d'artesà, que dóna la mateixa administració. Alguns dels productes que s'hi trobaran són olis, mel, embotits, vins, cerveses, pastisseria, bolets i aquest any també s'incorporen els làctics.

Complementant aquesta venda de productes d'alimentació, hi haurà una espai reservat a la gastronomia coordinat pel cuiner David Sanglas. En aquest espai s'hi oferirà:Tal com es va fer l'any passat, a l'Espai Terra i Cuina s'ha convidat a un altre territori per tal de complementar l'oferta gastronòmica local. Enguany, Sant Fruitós del Bages ens farà una arrossada i Blanes ens aportarà mongetes per l'esmorzar del dissabte.

Podeu consultar o descarregar-vos el programa de totes les activitats que es fan en aquest espai PROGRAMA TERRA I CUINAMercat del Ram