català  |  castellano  |  english  |  français  
AccésÀreaPrivada
Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Fira de la Muntanya

novembre 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
 
1
2
3
4
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
             

La Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra 2016 torna el proper mes de novembre amb un gran nombre d'activitats adreçades als amants de la natura que a partir del dia 5 i fins el 13 es duran a terme a la zona del Collsacabra i a Vic. D'altra banda, l'àrea expositiva d'estands relacionats amb el sector de la muntanya es concentrarà al recinte firal de Vic el segon cap de setmana, de l'11 al 13 de novembre.

El Recinte firal El Sucre de Vic comptarà amb dues àrees expositives de mostres comercials: la Fira de l'esquí i l'esport amb empreses relacionades amb el sector de la muntanya: estacions d'esquí, agències de viatge o botigues de roba i material esportiu, entre d'altres; i la Fira del llibre de muntanya que acull diverses empreses del món editorial.
A aquestes dues àrees cal sumar-hi el Mercat d'Ocasió, on s'hi pot adquirir roba i material de segona mà provinent de particulars i també hi haurà una zona outlet, amb material de botigues d'esports.

Complementant aquestes zones expositives es programen un seguit d'activitats al mateix recinte firal i al seu entorn: conferències, presentacions de llibres, col·loquis o projeccions, o activitats més esportives, com escalada a la xemeneia d'El Sucre o boulder infantil, entre moltes altres.

El Collsacabra serà també un any més un altre escenari protagonista de la fira i durant aquests dies a L'Esquirol i Cantonigròs s'hi duran a terme nombrosos esdeveniments adreçats als amants de la natura i l'esport.

La Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra l'organitzen l'Ajuntament de Vic, els Ajuntaments de l'Esquirol, Tavertet i Rupit i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.Edició

36a

Periodicitat

Anual


Àmbit

Nacional


Horari

Pavelló comercial (recinte firal de Vic): Divendres de 17:00h a 20:00h i dissabte i diumenge de 10:00h a 20:00h

Dates

Activitats: Del 5 al 13 de novembre de 2016 Pavelló comercial: de l'11 al 13 de novembre de 2016


Lloc de celebració

Zona Recinte Firal El Sucre de Vic
Diferents espais del Collsacabra


Tipus d'entrada

Entrada general: 2,-€
Entrada gratuïta: fins als 12 anys


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.firamuntanyallibre.cat
Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra
Reportatge fotogràfic