català  |  castellano  |  english  |  français  
AccésÀreaPrivada
Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Fira de la Muntanya

novembre 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
 
1
2
3
4
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
             

La Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra tornarà un any més de l'11 al 13 de novembre 2016 amb un gran nombre d'activitats adreçades als amants de la natura i una àrea expositiva d'estands relacionats amb el sector de la muntanya.

El Recinte firal El Sucre de Vic comptarà amb dues àrees expositives: una destinada a les mostres comercials d'empreses relacionades amb la muntanya com estacions d'esquí, agències de viatge, botigues de roba i material esportiu, i una altra que acollirà a diverses empreses del món editorial. A aquestes dues àrees cal sumar-hi el Mercat d'Ocasió, on s'hi pot adquirir roba i material de segona mà provinent de particulars i també hi haurà una zona outlet, amb material de botigues d'esports.

Complementant aquestes zones expositives es programen un seguit d'activitats tant a dins del mateix recinte firal com al seu entorn com ara conferències, presentacions de llibres, col·loquis o projeccions, així com també d'altres activitats més deportives, com escalada a la chemeneia d'El Sucre o boulder infantil, entre moltes altres.

El Collsacabra serà també un any més un altre escenari protagonista de la Fira de la Muntanya, i durant aquests dies a L'Esquirol i Cantonigròs s'hi duran a terme nombrosos esdeveniments adreçats als amants de la natura i l'esport.

La Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra l'organitzen l'Ajuntament de Vic, els Ajuntaments de l'Esquirol, Tavertet i Rupit i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.Edició

36a

Periodicitat

Anual


Àmbit

Nacional


Horari

Pavelló comercial (recinte firal de Vic): Divendres de 17:00h a 20:00h i dissabte i diumenge de 10:00h a 20:00h

Dates

Activitats: Del 5 al 13 de novembre de 2016 Pavelló comercial: de l'11 al 13 de novembre de 2016


Lloc de celebració

Zona Recinte Firal El Sucre
Diferents espais del Collsacabra


Tipus d'entrada

Entrada general: 2,-€
Entrada gratuïta: fins als 12 anys


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.firamuntanyallibre.cat


Reportatge fotogràfic