català  |  castellano  |  english  |  français  
AccésÀreaPrivada
Mercat Medieval

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Mercat Medieval

desembre 2015
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
 
1
2
3
4
9
10
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
     
             

El Mercat Medieval s'instal·la un any més a Vic coincidint amb el Pont de la Puríssima. Els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre de 2015, la ciutat es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb més de 300 parades repartides per tot el casc antic, cercaviles musicals, teatre de carrer i un ampli ventall d'activitats adreçades a tots els públics.

Es tracta d'una de les cites més importants de la ciutat, des del punt de vista turístic i comercial, que en les últimes edicions ha comptat amb més de 100.000 visitants. Des de fa tres anys, la vessant cultural s'ha anat consolidant amb l'Assalt de l'Altarriba, una obra de teatre basada en fets històrics que van tenir lloc a Vic al segle XV, i que es representa en 7 escenaris privilegiats de la ciutat.

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques, adreçades a un públic de totes les edats. Aquest any s'amplien les activitats pels més petits i es centralitzen a la Plaça dels Màrtirs, on es duran a terme tallers de maquillatge i disfresses, jocs, lluites de cavallers, passejades en poni o mula i diversos espectacles infantils.

La música, els balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes el ciutadans d'aquells temps. En aquesta animació de carrer hi participen grups de cercaviles musicals, graellers i grups de teatre.

La recreació dels oficis medievals és ja un clàssic del Mercat. Les parades i demostracions d'aquests mestres artesans estan ubicades a les Adoberies. També en aquesta zona s'hi durà a terme l'exhibició d'aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols.Edició

Vintena

Periodicitat

Anual


Horari

De 10'00 a 20'00

Dates

5, 6, 7 i 8 de desembre


Lloc de celebració

Casc antic de la ciutat


Sectors

Alimentació
Artesania
Tavernes
Herbes


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.vicfires.cat

Organitza

Ajuntament de Vic - Fires i MercatsMercat Medieval
Reportatge fotogràfic