català  |  castellano  |  english  |  français  
AccésÀreaPrivada
Mercat Medieval Vic

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Mercat Medieval

desembre 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
     
1
2
 
             

Del 3 al 6 de desembre de 2016 el Mercat Medieval Vic s'instal·larà a la ciutat coincidint amb el Pont de la Puríssima. Aquests dies Vic es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb més de 300 parades repartides per tot el casc antic, cercaviles musicals, teatre de carrer i un ampli ventall d'activitats adreçades a tots els públics.

Es tracta d'una de les cites més importants de la ciutat, des del punt de vista turístic i comercial, que en les últimes edicions ha comptat amb més de 100.000 visitants. La vessant cultural s'ha anat consolidant amb l'Assalt de l'Altarriba, una obra de teatre basada en fets històrics que van tenir lloc a Vic al segle XV, i que es representa en diversos escenaris privilegiats de la ciutat.

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques, adreçades a un públic de totes les edats. Les activitats pels més petits es centralitzen a la Plaça dels Màrtirs, on s'hi fan de maquillatge i disfresses, jocs, lluites de cavallers, passejades en poni o mula i diversos espectacles.

La música, els balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes el ciutadans d'aquells temps. En aquesta animació de carrer hi participen grups de cercaviles musicals, graellers i grups de teatre.

La recreació dels oficis medievals és ja un clàssic del Mercat. Les parades i demostracions d'aquests mestres artesans estan ubicades a les Adoberies. També en aquesta zona s'hi porten a terme exhibicions d'aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols.Edició

21a

Periodicitat

Anual


Horari

De 10'00 a 20'00


Lloc de celebració

Casc antic de la ciutat


Sectors

Alimentació
Artesania
Tavernes
Herbes


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.vicfires.cat

Organitza

Ajuntament de Vic - Fires i Mercats
Reportatge fotogràfic