català  |  castellano  |  english  |  français  
Lactium, la mostra de formatges catalans

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Lactium

maig 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
       
             

EDICIÓ 2017
LACTIUM. LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS, S'INSTAL·LA AL PARC JAUME BALMES DE VIC EL 13 I 14 DE MAIG

Més de 40 formatgeries artesanes de Catalunya participaran al Lactium, la mostra de formatges catalans, que aquest any es celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Jaume Balmes de Vic. El principal objectiu de la fira és la divulgació de la cultura del formatge artesà, contribuint al seu posicionament en els valors actuals de consum.

A més de la participació de les principals formatgeries catalanes i d'altres expositors relacionats amb aquesta temàtica, Lactium comptarà amb un ampli programa d'activitats, entre les quals destaquen:

L'Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, un espai de divulgació i coneixement de la cultura del formatge on es faran tastos guiats.
El Txis Corner, la zona on les empreses presents al Lactium tindran la possibilitat de presentar el seu projecte professional o les seves novetats.
El Rock & Txis, 40 tapes amb formatge, un espai on al llarg del dissabte 13, el visitant podrà gaudir de la fira sopant i degustant formatges, tot plegat amanit amb un concert.

A la mostra no hi faltarà el Concurs de Formatges Artesans de Catalunya, amb 9 categories i d'on sortirà el premi especial “MILLOR FORMATGE CATALÀ LACTIUM 2017”.

Pel què fa al públic familiar, hi haurà una mostra de bestiar viu, amb la presència de races autòctones catalanes i activitats, tallers i espectacles pels més menuts que visitin la fira.

En aquesta festa del formatge, es podran conèixer, tastar i comprar formatges de gran qualitat del nostre país, en un entorn lúdic i dinàmic situat al centre de la ciutat.Periodicitat

Anual


Horari

Dissabte de 10:00h a 22:00h i diumenge de 10:00h a 20:00h

Dates

13 i 14 de maig 2017


Lloc de celebració

Parc Jaume Balmes de Vic


Tipus d'entrada

Entrada gratuÏta


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.vicfires.cat

Organitza

ACREFA i Ajuntament de Vic-Fires i Mercats
Lactium, la mostra de formatges catalans