català  |  castellano  |  english  |  français  
Sala de premsa

Esteu a: Inici, Sala de premsa

LA FIRA DE L'AUTOCONSUM ELÈCTRIC ES TANCA AMB ÈXIT I BONES PERSPECTIVES DE FUTUR

 - 23.10.17

.
L'afluència de visitants i el grau de satisfacció dels expositors avalen l'èxit d'aquesta primera edició

La jornada tècnica va comptar amb més de 200 inscrits

La 1a edició de la Fira de l'Autoconsum Elèctric, que des de dijous passat i fins dissabte va donar a conèixer les possibilitats que ofereix l'energia solar i altres renovables, ha comptat amb una bona afluència de visitants i una valoració molt positiva per part dels expositors. D'aquesta manera, la continuïtat d'aquesta cita sembla plenament assegurada.

Instal·ladors, enginyeries, distribuïdors, associacions i d'altres empreses relacionades amb el sector van oferir els seus productes, demostrant que l'energia solar és una aposta de futur sòlida i viable. L'interès per aquest a font d'energia renovable es va posar, també, de manifest amb els més de 200 inscrits a la jornada tècnica que es va fer dijous, i que va abordar casos d'èxit i perspectives de futur.

La Fira de l'Autoconsum Elèctric ha estat organitzada per l'Ajuntament de Vic, i ha comptat amb el suport de l'ICAEN (Institut Català d'Energia) i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l'Agència de l'Energia d'Osona, UNEF (Unión Nacional Española de Fotovoltaica), el Clúster de l'Eficiència Energètica de Catalunya i Solartys, i amb el patrocini d'Aros i As Solar.

Aquest nou esdeveniment va compartir espai amb el 2n Congrés i Fira de la Fusta Constructiva, que també va tancar l'edició amb un alt grau de satisfacció, segons el Gremi de la Fusta i el Moble, que en són els organitzadors.

Aquestes dues fires, juntament amb la de la Biomassa, que té una periodicitat bianual, posicionen Vic en el sector de les energies netes i sostenibles.