català  |  castellano  |  english  |  français  
Sala de premsa

Esteu a: Inici, Sala de premsa

EL MERCAT MEDIEVAL TANCA LES SEVES PORTES AQUEST DIMARTS AMB ELS CARRERS PLENS

 - 06.12.16

Unes condicions meteorològiques adverses comporten una afluència de públic més fluixa que en altres ocasions

El Mercat Medieval de Vic ha tancat les seves portes aquest dimarts amb una gran afluència de públic, després d'un inici més fluix. En aquest sentit, el regidor de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic, Benjamí Dòniga, ha afirmat que “quan les dates festives són totes dues entre setmana, com ha passat en altres ocasions, el públic es dispersa més, perquè no hi ha un pont clar. També creiem que altres factors com el mal temps, el Barça-Madrid i l'obertura més d'hora que de costum de les pistes d'esquí han influït en que hi hagués menys públic que de costum”.

A banda d'aquesta qüestió, les novetats introduïdes a L'Assalt de l'Altarriba, el recorregut teatral que s'ha dut a terme per 4rt any consecutiu, han estat tot un èxit, i els dos personatges que han fet de lligam entre les 7 escenes, en Tòful i la Grotuda, han aconseguit donar més visibilitat al carrer d'aquesta obra i que els espectadors seguissin amb més facilitat tota l'obra.

Altres activitats com les danses de fusió al carrer, el tir amb arc, el campament, els titelles, les aus rapinyaires i les actuacions de passacarrers han aconseguit crear una ambientació única, molt ben valorada pels visitants.

Per tercer any consecutiu, les parades més ben decorades han guanyat un reconeixement que consisteix en que l'any que ve podran estar al Mercat Medieval de Vic sense pagar la inscripció a la fira. Els guanyadors d'aquest any són:

- Juan Carlos Nieto Cabezuelo, Horchatas y Buñuelos, de la Plaça Gaudí
- Anna Sánchez, Trocs, del carrer del Cloquer
- Xavier Subirana, Mont-Rodon, Plaça Mont-Rodon

D'altra banda, cal destacar que no hi ha hagut cap incidència remarcable, tot i la complexitat que suposa organitzar un esdeveniment d'aquestes dimensions i acollir tants visitants.