català  |  castellano  |  english  |  français  
Sala de premsa

Esteu a: Inici, Sala de premsa

VIC ACOLLIRÀ UN FESTIVAL DEL CÒMIC I ALTRES CIÈNCIES DE FICCIÓ AL FEBRER

 - 10.01.17

Aquest matí el regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, ha signat un conveni amb el director de Vicòmic, Josep Quintana, per a la celebració d'aquest nou festival, que es farà els dies 11 i 12 de febrer al Recinte Firal El Sucre

El regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, i el director de Vicòmic, el nou Festival del Còmic i les Altres Ciències de Ficció, Josep Quintana, han signat avui al matí un conveni de col·laboració per a la celebració d'aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de febrer al Recinte Firal El Sucre. A partir d'aquest conveni, OFIM (Organisme Autònom de Fires i Mercats) cedeix el pavelló del Recinte Firal el Sucre per a la celebració d'aquest festival, i assumeix el 50% de les despeses de l'ús de les instal·lacions.

Vicòmic, el Festival del Còmic i les Altres Ciències de la Ficció de Vic, comptarà amb la presència de destacades editorials del sector i de botigues especialitzades. Diversos autors han confirmat ja la seva assistència al festival, on signaran llibre i presentaran els seus treballs. També es faran tallers de perfeccionament i dibuix en general, així com un concurs sobre coneixements relacionats amb el món del còmic. Podeu consultar més informació a www.vicomic.com.