català  |  castellano  |  english  |  français  
Benvinguts a Vicfires

Esteu a: Inici, VicFires, Presentació

Benvinguts a Vicfires
desembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
       
             
LES FIRES DE LA CIUTAT


La tradició firal de la ciutat de Vic té un origen immemorial. El Mercat del Ram, llotja centenària de bescanvi i de contractació de bestiar que cada diumenge de Rams ha aplegat la pagesia de la comarca, ha esdevingut el pal de paller d'una de les ciutats pioneres en l'organització de fires i mercats arreu del país.


El Mercat de Música Viva de Vic, s'ha consolidat com el punt de trobada i fòrum dels professionals de la indústria musical més important de la Mediterrània i ha situat la ciutat de Vic en un lloc de preferència i referència entre la població jove catalana i d'altres llocs del món.


El Mercat Medieval, amb més de 250.000 visitants en la darrera edició, es consolida com una de les fires més populars de Vic, i una de les més importants d'ambientació medieval a tot Catalunya.


La fira Slot Clàssic, la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra, i la més recent Fira de Biomassa de Catalunya, són les altres peces que conformen l'engranatge firal de Vic oferint un espai on compartir experiències, reflexionar i opinar obertament, establir relacions comercials, rebre informació i formació d'actualitat en una ciutat de tradició mil·lenària però amb signes inequívocs de modernitat.
Equip
******************************
******************************
FIRES I MERCATS
fires@vic.cat

COMUNICACIÓ
comunicació@vic.cat

WEB FIRES A VIC
www.vicfires.cat

*******************************