català  |  castellano  |  english  |  français  
Instal·lacions firals

Esteu a: Inici, VicFires, Instal·lacions firals

la ciutat
la ciutat
A mig camí entre el mar i els Pirineus i a només setanta quilòmetres de Barcelona, Girona i la costa, Vic és el centre demogràfic, administratiu i de serveis d'una àrea geogràfica que sobrepassa els límits de la comarca d'Osona. La seva història, present encara avui en els carrers i les places del centre, conviu amb harmonia amb el nou creixement urbanístic que mostra el dinamisme d'una ciutat cosmopolita.

El sector serveis és el capdavanter a la ciutat de Vic, seguit del comerç al detall, la construcció i la indústria. La gran quantitat de comerços establerts a Vic gaudeixen d'una notable especialització i capacitat d'atracció. Com a centre de serveis, compta amb una variada oferta d'infraestructures i serveis administratius, sanitaris, docents i socials.

La zona del Sucre és un dels principals focus de dinamisme en aquests moments i on on s'apleguen el remodelat pavelló firal i l'edifici el Sucre, dos equipaments idonis per a convencions professionals i una moderna seu per la celebració de fires i congressos
edifici el sucre
edifici el sucre
L'edifici el Sucre posa a l'abast dels usuaris quatre àmplies sales perfectament equipades per a conferències i presentacions.

L'Auditori Marià Vila d'Abadal té capacitat per a 259 persones. És un auditori de primer ordre, tant pel que fa a l'acústica com a la decoració (a la paret lateral s'hi pot veure una obra de grans dimensions del pintor vigatà Josep Vernis).

La Sala Coll Bardolet, de menors dimensions, és ideal per a presentacions menys multitudinàries. Compta amb llum natural i amb accés directe a l'Auditori. La sala Coll Bardolet té 260 metres quadrats de superfície útil i polivalent.

Els altres dos espais de l'edifici, gestionats per la Cambra de Comerç, s'adapten a la convocatòria d'actes empresarials. La Sala Sert, amb una superfície de 343m2 i capacitat per a 150 persones i annexa hi trobem la Sala de la Llotja, amb 284m2 i aforament fins a 120 persones.

reglament d'usos d'espais
tarifa espais edifici el sucre 2017
recinte firal
recinte firal
El pavelló firal, compta amb unes instal·lacions modernes i confortables, amb diversos espais perfectament diferenciats. Les prestacions que ofereix el converteixen en una de les infraestructures firals més modernes i versàtils de Catalunya.

Els grans espais d'aquest recinte el fan ideal per a tot tipus d'exposicions comercials. Amb la última reconstrucció que se'n va fer, el recinte ha guanyat en lluminositat i estètica.

A banda del valor que té el propi edifici, cal sumar-hi també la ubicació estratègica de què gaudeix: a pocs minuts de les estacions de tren i autobús.

reglament d'usos d'espais
tarifa espais recinte firal 2017
 Descarregar informació complerta sobre les instal·lacions
desembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du