Fira de la Muntanya 2022

4, 5 i 6 de NOVEMBRE 2022

Recinte Firal El Sucre de VIC

 

E q u i p a m e n t   d e  M u n t a n y a

F i r a  d e l  Ll i b r e  d e  M u n t a n y a

C a m p i o n a t  O P E N  B L O C

M e r c a t  d’ O c a s i ó

 

HORARIS DE LA FIRA:

  • Divendres de 15.30h a 20.00h
  • Dissabte i diumenge de 10.00h a 20.00h

 

TIPUS D'ENTRADA: 

  • Entrada general: 3€
  • Entrada bonificada*: 1,5€ *federats/des a la FEEC, targeta VicComerç, universitaris/es, família nombrosa, monoparental i jubilats/des
  • Entrada gratuïta: fins als 12 anys

 

ACCÉS RECINTE FIRAL:

  • La Fira de la Muntanya permet l’accés a gossos dins del Recinte Firal El Sucre. Els gossos han d’anar lligats, i els de raça perillosa, a més, han de portar morrió.

 

PREPARA UN HIVERN PLE D’ESPORT I NATURA A LA FIRA DE LA MUNTANYA DE VIC!

El 4, 5 i 6 de novembre se celebra la 41a edició de la Fira de la Muntanya. Un cop més, les persones amants de la natura, l’esquí, l’esport de muntanya i la cultura muntanyenca tenen una cita el primer cap de setmana de novembre, de divendres a diumenge, al Recinte Firal El Sucre de Vic.

 

Un dels grans atractius de la fira és el Mercat d’Ocasió, amb roba i material esportiu de segona mà i de fora de temporada de particulars i de botigues d’esports.

 

Un altre espai important és l'àmplia àrea expositiva al pavelló comercial amb empreses relacionades amb l'esport, equipament esportiu, turisme, llibres i guies de muntanya. En aquest espai els visitants es poden equipar per a les activitats esportives a l'aire lliure previstes per la tardor i l'hivern.

 

A més, els visitants poden gaudir d’un extens i interessant programa d'actes i activitats: xerrades, taules rodones, presentacions de llibres, contacontes i molt més!

 

També cal destacar el programa d’activitats infantils, des de la clàssica i icònica escalada a la Xemeneia del Sucre, la impressionant tirolina del dipòsit del Sucre, fins als circuits de bicicleta de l’Escola de ciclisme Jufré Vic-ETB.

 

Dins del marc de la Fira enguany es celebra el 1r Festival d'Escalada, un esdeveniment que engloba diverses activitats, de les quals en destaca l'espectacular Campionat d’Open Bloc, que any rere any compta amb una gran participació. El Festival d'Escalada compta amb un programa musical, foodtrucks i altres activitats del món de l'escalada.

 

Seguiu-nos a les xarxes socials @firamuntanya per no perdre detall de tot el que passarà a la Fira