Premi Millor Pastís de Formatge Català 2024

Guanyador del  Premi Millor Pastís de Formatge Català 2024:

 Pastisseria Larossa de Flix

 

Lactium i l’Ajuntament de Vic convoquen una nova edició del Premi Millor Pastís de Formatge Català, coincidint amb la 16a edició de Lactium.

Per segon any, la direcció del concurs estarà a càrrec de Ricard Martínez, prestigiós pastisser i cuiner de postres.

El concurs té la finalitat de reconèixer el Millor Pastís de Formatge elaborat a Catalunya per un establiment amb formatge català i artesà entre els seus ingredients.

Durant el matí del dissabte 20 d’abril, tindran lloc el tast i deliberacions d'un prestigiós jurat a la Casa Ricart de Vic

Com a requisit imprescindible, les receptes participants hauran de contenir com a base de la crema del pastís un mínim d’un 20% de formatge català artesà de les tipologies i característiques que els  participants considerin adients. Els pastissos hauran de ser de tipologia “cuits al forn” i no podran superar els 26 cm de diàmetre.

El concurs està obert a professionals i establiments del sector de la pastisseria i la restauració de Catalunya que s’inscriguin a la  abans del 8 d'abril.

La proclamació del pastís guanyador s’anunciarà el dissabte 20 d’abril a les 18h a l’Espai TxisArts i l’establiment guanyador obtindrà 1.000 euros i un diploma acreditatiu com a premi.

 >  Bases del Concurs 

 

Data limíit d'inscripció: dia 8 d'abril de 2024

Per poder participar, cal omplir la següent fitxa i enviar-la aconcurstxiscakelactium@gmail.com   

 

>  Fitxa d'Inscripció