Qui som

Vic, ciutat de fires i mercats 


Vicfires és l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic
 

 

L’objectiu principal de Vicfires és la promoció econòmica de la ciutat. Sempre de la mà de diferents sectors econòmics de Vic i Comarca, Vicfires impulsa i gestiona iniciatives firals per promocionar i difondre aquestes activitats, i a la vegada dóna visibilitat a la ciutat, convertint-la en un pol d’atracció per empreses i visitants 

   
 La tradició del Mercat de Vic, ha fet que aquesta sigui una de les principals imatges que el visitant espera trobar. Al llarg dels anys, han nascut noves fires i mercats i altres esdeveniments que es celebren atraient visitants tant de la comarca d'Osona com d'altres procedències. 
 

 

Vic s’ha convertit en un referent en fires i mercats gràcies al Mercat del Ram, el Mercat de Música Viva de Vic, el Mercat Medieval, i d’altres propostes més específiques com el Lactium, la Fira de la Muntanya, la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible o el Congrés BIT, totes juntes componen un mapa firal que ocupa tot l’any 

 

 

Vicfires també gestiona el Recinte Firal i dues sales de l'Edifici El Sucre, les quals també es posen a l’abast d’entitats o empreses, amb la finalitat que hi puguin dur a terme activitats d’iniciativa privada, que contribueixen també a reforçar la dinàmica que volem donar a la nostra ciutat.   

 

En el marc de la seva responsabilitat corporativa, Vicfires desenvolupa la seva activitat sota la premissa de la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i el suport a diverses iniciatives i entitats socials amb el compromís de treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 

Seguiu-nos a les xarxes socials de cada fira i mercat, o bé al perfil @vic_turisme!