Coneix els Ponents | Bioconstrucció

 

Coque Claret

Arquitecte. Professor Associat ETSAV-UPC. Departament Projectes Arquitectònics. Fundador de AUS, agrupació del COAC i especialitzat en arquitectura i sostenibilitat, salut, pobresa energètica, vivendes experimentals i alternatives.

 

Emma Sebastia

Graduada en Estudis d'Arquitectura Superior a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC).

   

Jorge Blasco

Arquitecte DALF i consultor d'estructures. Professor Associat Dep. d'Estructures Arquitectòniques ETSAB. Director Acadèmic del Curs Fusta Constructiva.

 

 

Micheel Wassouf

CEO Energiehaus. Arquitecte per la Universitat Tècnica de Karisruhe (Alemanya) i soci fundador de Energiehaus Arquitectes Disenyador Passivhaus i certificador VERD. Autor del llibre sobre edificis passius: "De la Casa Pasiva al estándar Passivhaus - la arquitectura pasiva en climas cálidos". Participa com a expert en diversos projectes europeus de recerca: MARIE/RELS/ElihMed/ZeMeds etc.

Andreas Garraux

Arquitecte suís català compromès amb projectes sostenibles aquí i allà. Fundador de l'empresa Garraux Carrera. 

 

Jordi Sanuy

Director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya

Jordi Marrot

Arquitecte tècnic per la UPC. Col·legiat en el CAATEEB, ha dirigit una societat de taxació, una promotora immobiliària i una oficina consultora tècnica d'arquitectura i urbanisme. L'any 2015 es va incorporar al Col·legi d'Aparelladors de Barcelona (CAATEEB), primer com a responsable de la unitat de rehabilitació i medi ambient i posteriorment com a director de l'àrea tècnica. És professor, ponent, articulista i autor de diverses publicacions tècniques.

 

 

Carles Biel Oliver Barceló

Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB). Durant els seus estudis, va rebre beques per estudiar a UC Los Angeles, TU Delft i ETSAM. Mestre d'obres per necessitat professional. Des del 2009, membre de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI), on va dirigir el projecte d'adaptació al canvi climàtic "Life Reusing Posidonia", finançat pel programa europeu LIFE+. Actualment, és el responsable del Departament Tècnic de l'IBAVI. Els projectes desenvolupats tant a nivell particular com part de l'equip de L'IBAVI han rebut alguns premis que faciliten la credibilitat per plantejar segons què. Aquesta obra ha estat àmpliament publicada i exposada a nivell internacional.

 

 

 

Roger Jornet

Arquitecte, soci confundador AR47, estudi d'arquitectura fundat per l'any 1998 a Barcelona pels arquitectes Roberto Aparicio, Roger Jornet i Sílvia Ollé. Amb gairebé 25 anys d'experiència en obra pública i privada, tan en edificació com urbanització.

 

Unai Gorroño

Director Comercial i màrqueting de EGOIN.