Coneix els Ponents | Bioenergia

 

 

Anna Sanitjas

Directora general d'ecosistemes forestals i gestió del medi. És la competent en la conservació i gestió del patrimoni forestal, el foment de la bioeconomia, la prevenció d'incendis, l'activitat cinegètica, i la pesca continental. Enginyera Tècnica Forestal (UdL) i Enginyera de Forests (UdL), màster en Administració i Direcció d'Empreses (Ull) i en Prevenció de Riscos Laborals (UCJC), i compta amb un Programa de Desenvoluapment sostenible i Agenda 2030 (ESADE).

 

Jordi Tarradas

Gerent de l'Agrupació de Productors Forestals Boscat Fusta. 

   

Marc Castellnou

Inspector en cap del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Expert de referència dels país en la lluita contra els incendis forestals.

 

   

Gabriel Borràs

Llicenciat en biologia. La seva vida professional l'ha dedicada al món de l'aigua: des de 1992 ingressà a l'Agència Catalana de l'Aigua. Fins al març de 2011 ha treballat en la depuració d'aigües residuals i en la planificació de l'aigua a Catalunya. Des de fa 11 anys és el responsable de l'àrea d'adaptació de l'Oficina Catalan del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i ha estat el coordinador tècnic del projecte Life MEDACC (2013-2018). Actualment, coordina la redacció de la nova Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic 2021-2030 (ESCACC30).

 

Santi Farriol Rafel

Director del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser. Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Enginyer tècnic forestal. Fa més de 25 anys que treballa a l'administració, ha sigut enginyer tècnic del Departament a la comarca del Ripollès. Les seves tasques com a director del Parc consisteix en la coordinació de l'equip gestor en les diferents àrees que té el parci entre moltes d'altres tasques més, també coordina la participació en projectes europeus com a soci beneficiari i com a soci associat.

 

Isidre Alférez

Director comercial IMARTEC

 

Raimon Argemí

Enginyer industrial. Director General de AESA, CEO de AESA Mèxic i AESA Colombia. Vicepresident de COGEN ESPANYA i membre del Comitè Executiu de COGEN EUROPE. Des del començament de la seva activitat professional ha estat vinculat al sector energètic, on ha exercit de Cap d'Estudis, Cap de Projectes i Cap de Desenvolupament a AESA. Entre 1998 i 2007 ha sigut Director Tècnic a empreses de serveis energètics del grup ENDESA, essent el responsable tècnic dels projectes de cogeneració biomassa i eòlica a Europa i Amèrica Llatina. Conferenciant habitual del sector energètic i manté una activitat docent a diferents cursos de Màster a la UB i a la UPC. Ha impartit diferents seminaris relacionats amb la cogeneració i les energies renovables a Espanya, Amèrica Llàtina i el Magrib.

 

Albert Casas

CEO ISVED. Present en el sector des de l'any 2004, com a delegació de les marques Heizomat i ÖkoFEN.

 

 

Carles Martí

CEO Serradora Boix

 

Pol Arranz

Té 20 anys d'experiència en enginyeria, consultoria i recerca aplicada sobre eficiència energètica i energies renovables. Treballa com a Director de Projectes a Aiguasol i col·labora amb la Universitat Politècnica de Catalunya com a investigador i professor d'Energia i Desenvolupament, Planificació Energètica, Energia Solar i Biomassa.

 

Jesús Teixidor

Enginyer industrial amb experiència amb una trajectòria demostrada de treball en la indústria dels serveis ambientals. Fort professional d'operacions especialitzat en biomassa, fotovoltaica i processos tèrmics.

 

Mabel Mora

Enginyera química, màster en Estudis Ambientals i doctorada en Ciències Tecnològia Ambientals. Líder de la línia de recerca en Tecnologies Ambientals i Bioeconomia Circular del Centre Tecnològic BETA. La seva formació és en el camp del tractament i valorització d'emissions gasoses, especialment el biogàs i els gasos de combustió. Actualment, coordina un equip d'investigació que desenvolupa tecnologies per tractar i valoritzar els efluents residuals sòlids, líquids i gasosos, principalment en activitats agroindustrials, per a obtenir productes de valor afegit, energia o residus menys nocius.