Taller de Primers Auxilis a la Muntanya

Primers Auxilis a la Muntanya

Xerrada Tècnica de Primers Auxilis a la Muntanya amb Erola Bisquert

Amb aquest curs de primers auxilis per a persones amants de la muntanya es pretén donar a conèixer les nocions bàsiques per tal d'assistir de forma immediata i segura a l’accidentat en els llocs dels fets, repassant l’execució dels primers auxilis, fent una valoració primària i també una secundària, passos previs a l’arribada de l’assistència sanitària. Les assistents també aprendran a avaluar i diagnosticar algunes de les malalties de muntanya més comunes com pot ser la hipotèrmia, el mal d’altura, la síndrome de l’arnès, i realitzaran pràctiques de RCP i d’embenats.

Erola Bisquert és infermera de professió i amant dels esports de muntanya. Actualment està treballant a Bombers de Barcelona i durant aquests últims anys s’ha format amb el màster d’Atenció Prehospitalària i Hospitalària Urgent i el màster d’Atenció Integral Infermera a la Persona en Estat Crític. Erola ha format part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya i de la Selecció Catalana tan de curses de muntanya com d’esquí de muntanya.

Dia i hora: Dissabte 11 de novembre a les 11h

Lloc: Recinte firal El Sucre de Vic

Durada: 2 hores

 

Preu | Inscripció individual: 8€ (inclou entrada a la Fira)

INSCRIPCIONS ANTICIPADES, no es faran inscripcions presencials

Places limitades

(Cal portar roba còmode)

 

Si no pots venir, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a fires@vic.cat com a molt tard 24h abans de l’inici de la Fira


*******************************

Col·labora: