Taller Prediccions Meteorològiques

Formació en prediccions meteorològiques

 

Com entendre les prediccions meteorològiques amb Mònica Usart

 

Llicenciada en Física i Màster en Meteorologia, Mònica Usart és actualment dona del temps de RAC1 i RAC105. Paral·lelament a la feina de pronòstic del dia a dia, també fa xerrades, escriu llibres i contes i és la conductora del podcast Oxigen on s'analitzen episodis de temps extrem que hem viscut.

La xerrada Com entendre les prediccions meteorològiques va dirigida a un públic que li agrada sortir a gaudir de la natura i de l'aire lliure, i que no té una formació específica de meteorologia. L'objectiu de la xerrada és mostrar i repassar les eines que poden fer servir abans de plantejar una excursió i sortir a la muntanya, i com s'han d'interpretar.

Serà una xerrada per a tots els nivells i l'intercanvi de visions i opinions estarà oberta per resoldre qualsevol tipus de dubte.

 

DIA i HORA: dissabte 11 de NOVEMBRE a les 17h
LLOC: recinte firal El Sucre de Vic
DURADA: 1 hora

 autor: Pito Estol   

Preu | Inscripció individual: 8€ (inclou entrada a la Fira)

PLACES LIMITADES

Inscripcions ANTICIPADES:
(NO es faran inscripcions presencials)

  

 

  • Si no pots venir a la Fira de la Muntanya, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a fires@vic.cat com a molt tard 24h abans de l’inici de la Fira.